Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Zo zien we de papa van de zangeres die zijn dochter naar de kathedraal begeleidt.

Ellie Goulding deelt prachtige achter-de-schermen-foto’s van haar trouw

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ellie Goulding stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met Caspar Jopling. De zangeres deelde nu enkele achter-de-schermen-foto’s van die mooie dag op haar Instagramaccount.


Zangeres Ellie Goulding en kunsthandelaar Caspar Jopling beloofden elkaar afgelopen zaterdag eeuwige trouw in York Minster in Groot-Brittannië.  Het koppel is zo’n tweeënhalf jaar samen, en duidelijk gek op elkaar. ‘Dit weekend trouwde ik met de liefde van mijn leven’, schrijft Ellie op Instagram onder een reeks intieme foto’s van hun mooie plechtigheid. ‘Omringd door de mensen waarvan ik hou.’

Vaderlijk advies en een stralende bruid


We kregen al een aantal persfoto’s te zien van het bruidspaar, haar elegante trouwjurk en de bekende gasten zoals Katy Perry en Orlando Bloom. Maar de kiekjes die Ellie nu op haar sociale media postte zijn er die ongetwijfeld later in hun trouwalbum terechtkomen. We zien hoe papa Goulding – met een gigantische glimlach op zijn gezicht – zijn bekende dochter naar de kathedraal begeleidt terwijl zij vrolijk naar haar fans zwaait.

Verder krijgen we het ‘you may now kiss the bride‘-moment te zien, een laatste vaderlijk advies van de papa op de achterbank van het blauwe Volkswagenbusje, een scène in de kathedraal met een toch wat zenuwachtige bruid en een stralende Ellie in haar hotelkamer vlak voor het moment suprême. De trouwjurk die ze droeg was trouwens van het merk Chloé en ze hielp mee met het ontwerp.

Ze wil met haar post ook nog eens iedereen bedanken die erbij was op deze speciale dag. ‘Dankje aan iedereen die van ver reisde om samen met ons te vieren’, aldus Ellie. ‘Ik zal jullie steun en vrijgevigheid nooit vergeten. We sturen jullie allemaal veel liefde en een dikke knuffel toe.’

Nog meer wedding bells:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '