Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat een lifesaver!

EINDELIJK: een app om verstuurde berichtjes te wissen voor de ander ze leest

Het overkomt ons ook weleens: een berichtje sturen naar de verkeerde persoon. En dat kan – op z'n zachtst gezegd – héél erg verkeerd uitdraaien. Dank de goden dus op je blote knietjes voor de app 'Privates!', die je een berichtje laat wissen vóór de ander het gelezen heeft.

Hoe werkt het? Met Privates! kan je een berichtje verwijderden voor de andere het gelezen heeft. Je moet er wel zeker van zijn dat de ander je zoete woorden nog niet geopend heeft, anders werkt het niet. En alsof dat nog niet genoeg qua livesaving is, kan je in de messaging app ook bepaalde privacy-instellingen toevoegen, zodat je berichtje niet zomaar doorgestuurd wordt naar anderen of de mogelijke vijand in kwestie geen screenshot kan nemen. Privates! is voorlopig enkel beschikbaar voor iOS, maar wij vermoeden dat het niet heel lang zal duren vooraleer Androidgebruikers ook van de app kunnen genieten.

 

Zo werkt Privates!:

 

 

Klein minpuntje: het werkt alleen als je communiceert in de app zelf. Dat WhatsAppje dat dus eigenlijk voor je lief bedoeld was, in plaats van voor je broer, kan je helaas nog niet wissen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '