Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
YouTube

Zijn dat Alice en FP Jones die samen in bed liggen?!

OMG: de eerste trailer voor het derde ‘Riverdale’-seizoen is er

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In een zestal weken gaat het derde ‘Riverdale‘-seizoen van start op Netflix en wij tellen al ongeduldig af! We kregen eerder al een ieniemienie teaser te zien, maar nu is er eindelijk een full trailer gelanceerd. En die verklapt héél veel over het nieuwe seizoen. Spannend!


Het tweede seizoen werd afgesloten met de gigantische cliffhanger waarbij Archie Andrews erin geluisd werd door Hiram Lodge. Hij werd namelijk gearresteerd voor de moord op Cassidy Bullock. Voor wie het zich niet meer herinnert: dat was de man die Archie, Veronica, Betty en Jughead beroofde in Shadow Lake. Voor zover we weten werd Cassidy toen vermoord door Hirams handlanger Andre en niet door Archie. En met die scène eindigden ze het tweede seizoen van ‘Riverdale’ meteen.

Full trailer


Nu hebben we toch een zestal maanden moeten wachten op het derde seizoen, maar the wait is almost over! Op 10 oktober keert ‘Riverdale’ terug naar ons scherm. Nu is er een full trailer gelanceerd en die belooft weer heel wat liefdesaffaires, drama, spanning en crazy momenten! Zo heeft Archie bijvoorbeeld een Serpent-tattoo, komt Veronica Lodge op tegen haar vader, Alice Cooper en FP Jones liggen samen naakt in bed, Betty Cooper is precies bezeten en nog heel wat andere shocking dingen. Bekijk de video zelf hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=Is6aB4AY4O4

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '