Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ed Sheeran verloofd met zieke fan

We kunnen het er volmondig over eens zijn dat zanger Ed Sheeran een schatje is. Maar dat we hem nóg leuker konden vinden dan we al deden, blew our minds. Vorige week deed hij namelijk Het Allerliefste Van De Hele Wereld voor een zieke fan. Hij accepteerde namelijk haar huwelijksaanzoek.

De 19-jarige Katie Papworth lijdt sinds 2006 aan een agressieve vorm van hersenkanker. Haar moeder zocht contact met Eds management en vertelde over Katies zorgelijke toestand. De singer-songwriter antwoordde met deze aandoenlijke videoboodschap, waarin hij zegt dat ze chocola moet eten en veel films moet kijken, en dat hij hoopt dat ze snel beter wordt.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_j9l8dCfdt5E][/sm-rambla-embed]
 

Katie wilde haar grote idool natuurlijk graag eens ontmoeten, en vorige week kreeg ze daarvoor de kans in Glasgow, vlak voor Ed daar het podium betrad. En toen gebeurde het; het meisje vroeg haar held of hij met haar wilde trouwen en gaf hem ook een ring. Zijn überschattige antwoord? 'Ik denk dat dit het moment is om ja te zeggen!' Voor hij wegging, signeerde hij een tekening van Katie met de woorden: 'Lieve Katie, wat geweldig om eindelijk mijn vrouw te ontmoeten.'

Awwww.

 

Bron: Linda

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '