Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
EAR BUDS - URBAN OUTFITTERS

De gadget is ook te verkrijgen in roze en goud!

Deze Ear Buds van Urban Outfitters zijn vijf keer zo goedkoop als die van Apple

Droom je ervan om naar je muziek te luisteren zonder draad die alleen maar in de weg bengelt maar je budget laat het helaas niet toe om die veel te dure AirPods van Apple aan te schaffen? Urban Outfitters verkoopt Ear Buds die vijf keer zo goedkoop zijn. Hallelujah!


De AirPods van Apple zijn lange tijd hot topic geweest. Het idee mag dan wel geniaal zijn (hoewel wij de praktische kant in vraag stellen), de prijs heeft een heleboel mensen op hun paard gekregen. Wie draadloos muziek wil luisteren op zijn nieuwste iPhone betaalt maar liefst € 179 voor z’n hoofdtelefoon. En dat is toch een beetje aan de hoge kant.

Goedkopere versie


Spendeer jij dat geld liever aan iets anders maar wil je de hype toch niet zomaar voorbij laten lopen? Dan hebben wij goed nieuws, want Urban Outfitters verkoopt nu een veel goedkopere versie van de hoofdtelefoon. De Ear Buds, zo werden de oortjes gedoopt, van de winkelketen kosten $ 40, zo’n € 35, zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes en worden verkocht met oplaaddoos.

Natuurlijk, voor zo’n prijs kunnen we niet verwachten dat de kwaliteit optimaal gaat zijn en de reviews zijn dan ook gemengd. Aan jou om te beslissen of je het risico wil nemen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '