https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij reserveren alvast een plekje!

DOEN: aan tafel schuiven op een unieke locatie in België

Vorig jaar pakte het Belgische watermerk Bru al uit met een eerste editie van 'Parelende Tafels' en dat culinaire concept krijgt nu dus een vervolg. Op zeven unieke locaties in België kunnen jij en je partner(s) in crime de voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijke brunch, lunch of diner.

Wie altijd al droomde van een diner op een unieke, verrassende locatie kan die droom dankzij de 'Parelende Tafels' van Bru nu in vervulling brengen. Tussen april en november zet het watermerk namelijk op zeven magische locaties haar tafel neer. Aanschuiven voor heerlijk eten met het beste gezelschap in een uniek decor? Yes, please!

 

Eerste halte is het kunstatelier van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis in Brussel. De meer dan 4.000 handgemaakte gietvormen van kunstwerken op de achtergrond krijg je er gratis bij. Verder in het rijtje: het station van Antwerpen-Centraal, het weelderige dak van Résidence Palace in Brussel met een prachtig uitzicht over de stad, een prachtige boomgaard in Haspengouw, de oude abdij van Villers-la-Ville, de bibliotheek van het Thagaste klooster en last but not least gaat Bru in november op zoek naar warmte en vuur in de buurt van Luik. Wij reserveren alvast een plaatsje!

 

Begin jij ook te watertanden? Inschrijven voor de 'Parelende Tafels' kan via de website van Bru. Snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Een all-inmenu kost je 54 euro voor het diner, 39 euro voor de lunch en 29 euro voor de brunch.

 

[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content