Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DIY: Foto iPhone case

Whoohoo! Today is my birthday! En bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes. Vandaag laat ik je zien hoe je een DIY Foto iPhone case kunt maken. Heel leuk als cadeau, maar natuurlijk ook leuk voor jezelf!

Wat heb je nodig:Wat je nodig hebt voor deze DIY is een transparant iPhone hoesje. Ik heb die van mij besteld op eBay voor ongeveer 1 euro.Verder heb je foto’s of plaatjes nodig. Een iPhone is 11,2cm lang en 5,5 cm breed. Zorg ervoor dat je de afbeeldingen ook op deze grootte print.

DIYStap 1: Teken langs het hoesje voor de precieze maat.

Stap 2: Knip je afbeelding netjes langs de lijntjes uit.

Stap 3: Teken nu ook het ‘camera-gat’ na.

Stap 4: Snij deze uit met een mesje.

Resultaat:

Tadaaa, je eigen DIY iPhone case! Dit is één van de honderden designs die je kunt maken. Kijk hieronder naar meer van mijn creaties.

Ideeën:1. Een leuke quote is altijd goed! Misschien hebben jij en je vriend/vriendin wel die ene quote samen die je echt niet op je telefoon kunt missen.

2. Ben je creatief? Personaliseer je case dan met een echt kunstwerkje. Natuurlijk gemaakt met veel liefde voor een echt origineel cadeau.

3. Je favo band.Of maak er één met de foto van je vriendje 😉 Just kidding!4. Zayn Malik + Chanel. Waarom niet?

5. Tja... Why?

6. Ken je iemand die helemaal gek is van Disney? Gebruik dan een leuke Disney afbeelding.7. Een lieve quote voor je beste vriend/vriendin om te laten weten hoeveel hij/zij voor je betekent.

8. Het allerleukst is toch wel een foto of een foto-collage.

9. Glitters, glitters en nog eens glitters. I love it!Oh, sorry. Ik ben even met Harry Styles aan de telefoon... Moment!En zo had ik binnen 1 uur ongeveer 15 iPhone hoesjes erbij, en dat voor maar 1 euro (min het printen dan). Hoe simple en leuk is deze DIY? Mijn afbeeldingen komen trouwens van weheartit.

Ik denk dat dit een heel origineel cadeau is. En je kunt er zo creatief mee omgaan als jij wilt! Geef bijvoorbeeld niet 1 afbeelding, maar een bundeltje van 10 zodat diegene zelf kan kiezen. Ook kun je een lief briefje schrijven en deze in het hoesje stoppen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '