https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Zou jij ze kunnen weerstaan?

DIT ZIJN ZE: de mannelijke verleiders van ‘Temptation Island’

Het wachten is bijna voorbij, want op 1 februari gaat 'Temptation Island' ein-de-lijk weer van start. De vier koppels die de ultieme relatietest aangaan, zijn al bekend, maar nu laat VIJF ook de beelden van de mannelijke vrijgezellen op ons los. Benieuwd welke singles de vier vrouwen het vuur aan de schenen zullen leggen?

Alex (25)

Alex (25)

Alex gelooft niet in monogamie en zal er dan ook alles aan doen om één van de vier vrouwen voor zich te winnen.

Dylan (24)

Dylan (24)

Dylan is een ultieme womanizer. Als personal coach weet hij hoe hij vrouwen moet aanpakken en hij is er dan ook van overtuigd dat hij minstens één vrouwenhart voor zich kan winnen. Benieuwd of het hem zal lukken!

Giuseppe (22)

Giuseppe (22)

Giuseppe werkt in een callcenter, maar na zijn uren kan je hem vaak op de dansvloer terugvinden. Hij verleidt vrouwen met zijn sexy dansbewegingen én is bovendien niet vies van een lapdance. Giuseppe is – naar eigen zeggen – een ‘bootyman’, maar wil van alle vruchten proeven…

Karim (20)

Karim (20)

Karim noemt zichzelf een expert op seksueel gebied en het begrip ‘trouw’ staat niet in zijn woordenboek. Als het van Karim afhangt, krijgen we in dit seizoen van Temptation Island dan ook heel wat stomende beelden te zien.

Ken (24)

Ken (24)

Met zijn alternatieve look weet Ken verschillende modellenklussen in de wacht te slepen. Hij geeft toe dat hij best arrogant is, maar hij krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… Een beetje de vrouwelijke versie van verleidster Jill van het vorige seizoen.

Kevin (27)

Kevin (27)

Kevin is er 100% van overtuigd dat niemand trouw kan blijven in een relatie en net daarom heeft hij zich ingeschreven als vrijgezel voor ‘Temptation Island’. Hij moet en zal zijn gelijk krijgen…

Levi (27)

Levi (27)

Levi gaat niet alleen zijn looks, maar ook zijn dansbewegingen in de strijd gooien. Zelf krijgt hij regelmatig verzoekjes van getrouwde vrouwen die hem een nachtje willen lenen dus de dames kunnen maar beter opletten! 

Quinten (23)

Quinten (23)

Quinten heeft gewerkt als verkoper en dat was volgens hem ook zijn ideale job, want hij‘lult’ zichzelf namelijk overal in. 

[td_smart_list_end]
 

'Temptation Island' is vanaf woensdag 1 februari te zien op VIJF.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content