Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een nieuwe hoofdredactrice, nieuwe rubrieken en nog veel meer

Dit was 2008!

2008 was een fris en vernieuwend Flair-jaar. Een nieuwe hoofdredacteur, een verfrissende restyling, Flair op Facebook en opnieuw een pak pittige en verrassende reportages.

Welkom Mie!

Op 1 maart nam Mie Van der Auwera de fakkel over van An Brouckmans. Een nieuwe hoofdredacteur, en een nieuwe touch voor ons blad. An Brouckmans wordt Editorial Manager van de maandbladen bij Sanoma Magazines, en Mie, die doet het sinds maart met Flair! Ze schopte het zelfs tot Media-Mie: ze zat in de jury van de televisieprogramma’s De Naaktkalender en binnenkort in die van De Italiaanse Droom.

Mie: “En toen werd ik hoofdredactrice van Flair… Aan het hoofd van Flair staan is zó veel meer dan een uitdaging. Je kunt het niet met een paar objectieven afvinken en als overwonnen beschouwen. Dit kruipt langzaam maar zeker in je hart, hangt als een aura rond je, neemt een belangrijke plaats in je brein in. Flair valt niet af te vinken. Flair ben je, droom je, denk je. Je doet het met Flair of je doet het niet… Twee keer raden hoe ik het doe!”

Flair in cyberspace

* Flair slaat een nieuwe weg in en gaat op Facebook.
Het resultaat?
– 1500 friends
– een pak toffe reacties op onze wall
– en een nieuwe manier om in contact te komen met onze lezeressen.
* De geboorte van de communitysite www.1ouder.be, een luisterforum voor alleenstaande ouders, dat samen met Vlaams minister van Mobiliteit, Sociale Economie en Gelijke Kansen Kathleen Van Brempt werd opgestart.
* Ook in 2008 surften elke dag meer dan 10.000 lezeressen naar onze website. Het populairste forumtopic? Spannende seks. Wat ook gigantisch veel bekeken werd: onze fitnessfilmpjes (bijna 20.000 pageviews), het health & beauty-dossier (62.000), de bikinicelebrities (40.000) en onze Flair Shopping Day-pagina (56.000)!

Nog beter dan 2007!

– onze Flair Shopping Day kreeg 83.000 bezoekers over de vloer
– de pak-mijn-borsten-actie voor Kom op tegen Kanker bracht 6.500 euro op
– Agnieszka Kulina is de verdiende winnares van Flair Model 2009

En 2009 wordt nog beter en frisser. Maak je klaar voor een volledig gerestylede, gloednieuwe Flair!

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '