Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Verrassing!

Dit is waarom het misschien wel beter is om het geslacht van je baby niet op voorhand te weten

Een kleine spruit staat garant vol een leven vol verrassingen. Maar waarom zou je de grootste onthulling al verklappen voor die spruit goed en wel geboren is? Steeds meer ouders kiezen ervoor om het geslacht van hun baby een verrassing te laten tot de geboorte – en daar hebben ze soms héle goede redenen voor.

1. Je voelt je misschien teleurgesteld wanneer je het geslacht te weten komt

 

Wanneer je je hele leven al hoopt op een klein, schattig meisje, kan je teleurgesteld zijn wanneer blijkt dat je in verwachting bent van een jongen. Wat natuurlijk nergens voor nodig is, want wanneer het moment daar is, zal je dolgelukkig zijn me je kleine spruit – ongeacht het geslacht.

 

2. Je zal minder genderspecifieke dingen kopen

 

De tijd dat meisjes enkel met poppen speelden en jongens zich amuseerden met kleine auto's ligt al lang achter ons. Babykamers kunnen dan ook écht wel andere kleuren hebben dan zachtroze en babyblauw. En zelfs de naam van je baby kan zonder problemen genderneutraal zijn.

 

3. De zoektocht naar dé perfecte naam wordt nog spannender

 

Of die naam nu genderneutraal is of niet: spannend wordt de ultieme zoektocht naar de ideale babynaam sowieso. En aangezien je het geslacht van de baby niet op voorhand weet, kan je alle opties nog openhouden. Om jezelf uiteindelijk te laten verrassen of het een kleine Victor of Victoria wordt...

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '