Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Google image

Nieuwe trend: body modification

Dit is geen vermomming!

Nee, deze 'moderne Hulk' bereid zich niet voor op zijn rol in de musical Shrek. Hij ziet er 24/24, 365 dagen per jaar zo uit. Hij is niet alleen getattoeëerd en gepierced, hij heeft ook implantaten onder zijn huid én heeft zijn tong in tweeën laten snijden. Zijn passie? Body modification. En hij is absoluut niet de enige…
 

Op de site www.bme.com (Body Modification Ezine) staan foto's van meer dan 3 miljoen adepten verzameld. Twee minuutjes rondklikken volstaat om de omvang van het fenomeen te beseffen.

Op het menu: scarifications (tekeningen op de huid aangebracht door verbranding), tattoeages die het hele lichaam bedekken, tientallen piercings, al dan niet door de geslachtorganen, metalen implantaten onder de opperhuid…

Sommigen houden het bij een paar bescheiden tekeningen en gaatjes, maar anderen laten hun lichaam zo veranderen, soms via chirurgische ingrepen, dat wij bijna in de verleiding komen om het woord 'verminking' te gebruiken.

Maar hé, whatever makes you happy…

 

Certains se limitent à quelques trous et quelques dessins. D'autres modifient totalement la forme de leur visage par le biais de cette chirurgie que l'on a très envie de qualifier de "barbare".

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '