Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Rich Etteridge

Dit is ons idee van een droomduet

Dit duet van Ed Sheeran en James Bay bezorgt ons kippenvel

Ons idee van een droomduet? Twee zoetgevooisde schattigaards die met een wondermooie ballade het volledige publiek laten meekwelen. Ed Sheeran en James Bay brachten zondagavond in Cambridge hun duetversie van de hit Let It Go. Goosebumps verzekerd.

'Ed is zo vrijgevig'

 

Taylor Swift heeft een ware rage gecreëerd met de vele verrassingsacts van bevriende artiesten tijdens haar 1989-tournee. James Bay ging zondagavond tijdens een concert in Engeland mee met de hype en riep buddy Ed Sheeran op het podium voor een zeemzoete versie van zijn hit Let It Go. Achteraf was Britse singer-songwriter Bay vol lof over onze favoriete rossekop: "Ed móét niet verschijnen op optredens van maten, maar hij is een echte muzikant die gewoon graag speelt. Het is geweldig voor ons dat hij daar zo vrijgevig mee is." Het resultaat van Eds vrijgevigheid maakt zelfs de meest hardvochtige hater een beetje weak in the knees.

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Ellende met Ellie Goulding?

 

Remember Ed Sheerans single Don't, waarin hij zingt over een meisje dat op z'n hart trapte door met iemand anders in bed te duiken terwijl ze in hetzelfde hotel sliepen en hij dacht dat ze iets moois hadden samen? Het is ondertussen algemeen geweten dat die lyrics over collega Ellie Goulding – die bekendmaakte een hartprobleem te hebben – gaan, en nu is zij met een antwoord gekomen. En wat voor één. In haar nieuwste single On My Mind zingt ze 'you wanted my heart but I just liked your tattoos' en 'you don't mess with love, you mess with the truth' (een duidelijke allusie naar Sheerans song). Harde woorden van Goulding.

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Meer mooie duetten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '