Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Wim Vanderwegen

'Honey Girls' is gebaseerd op een animatiereeks over vier vriendinnen die het willen maken in de muziekwereld.

‘The Voice Kids’-deelneemster Dina Ayada heeft een rol gescoord in Hollywoodfilm

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De 16-jarige Dina Ayada nam in 2015 deel aan ‘The Voice Kids’. Sindsdien zit haar carrière in de lift. Nu blijkt haar deelname zelfs goed te zijn voor internationaal succes. Ze speelt binnenkort mee in de Hollywoodfilm ‘Honey Girls’.


Volgens Dina is ‘Honey Girls‘ gebaseerd op een Amerikaanse animatiereeks over vier vriendinnen die het met hun band willen maken in de muziekwereld. ‘Ik ben een tijdje terug naar LA gevlogen om auditie te doen, en ik heb de rol binnengehaald. Door het coronavirus zijn de opnames helaas uitgesteld, maar ik hoop wel dat ze binnenkort van start gaan’, vertelt ze aan HLN.

Internationale artiest


Ook op muzikaal vlak maakt Dina kans om het buitenland te veroveren. Aan HLN vertelt ze dat ze sinds kort een contract heeft bij Warner/ADA, het bedrijf waaronder veel verschillende muzieklabels en dus ook een heleboel internationale artiesten vallen. Ze droomt ervan om met een internationale artiest een nummer op te nemen. ‘Wie weet kan ik een artiest zoals Lil Baby, Young Thug of Doja Cat wel overtuigen om met mij een nummer op te nemen. Hoe graaf zou dat zijn?’, aldus Dina.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '