Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Capture d'écran - Famous In Love

Ja! Ja! Ja!

Deze nieuwe serie is de perfecte mix tussen ‘Gossip Girl’ en ‘Pretty Little Liars’

PLL-fans, opgelet: Marlene King, het brein achter onze favoriete serie, komt begin volgend jaar met een nieuwe serie, 'Famous in Love'. En de eerste beelden doen ons nu al verlangen naar 2017!

Oké, we zijn allemaal heel erg triestig dat er een einde komt aan 'Pretty Little Liars', maar wees gerust: een degelijke opvolging is verzekerd. Marlene King, de heldin die ons jaren lang in spanning hield, komt dus met de nieuwe televisieserie 'Famous in Love', en dat zou perfecte mix zijn tussen 'Gossip Girl' en 'Pretty Little Liars'.

 

Liefde en drama

Het verhaal van 'Famous is Love' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rebecca Serle en vertelt het verhaal van Paige Townsen, een jonge studente die plots de hoofdrol krijgt in een grote Hollywoodfilm en moet leren omgaan met de fame én met de chemie die ze voelt tussen har en haar twee tegenspelers, Jordan en Rainer. Je hoort het al: we zitten met een love triangleDramaaa. Daarnaast ontdekt Paige gaandeweg de waarheid over een popster die op mysterieuze wijze verdween. Liefdesdrama en creepy gebeurtenissen, klinkt bekend in de oren, toch?

 

De actrice die de rol van Paige Townsen op zich zal nemen is niemand minder dan Bella Thorne. En in de trailer hieronder zien we duidelijk de gelijkenissen met Blair Waldorf en Serena van der Woodsen. Eén ding is zeker: we kijken enorm uit naar 'Famous in Love', onze nieuwste verslaving die vanaf april volgend jaar te zien zal zijn op de Amerikaanse zender Freeform. 2017, waar blijf je?

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_cyF60k_OIEs][/sm-rambla-embed]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '