Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze celebs hadden contact met geesten

Halloween hebben we net achter de kiezen (letterlijk en figuurlijk – yum, die snoepjes!), maar deze celebs die hun spookverhalen deelden, geven ons nog altijd rillingen... Lees en huiver!

Miley Cyrus
Tijdens een trip naar Londen verbleef Miley in een appartement dat vroeger een oude bakkerij was. 'Ik had toen heel rare en enge dromen', vertelt ze. Op een avond begon haar zusje te gillen onder de douche. 'Ik rende naar de badkamer, en blijkbaar was het water ineens heel heet geworden. De knop stond naar de warme kant gedraaid, maar mijn zusje had hem niet aangeraakt. Het water had haar echt verbrand, haar huid was vuurrood.' De zangeres beweert ook dat ze een kleine jongen zag zitten die haar bekeek terwijl ze een douche nam.
 

Lady Gaga
In 2010 berichtte de crew van de artieste dat ze helemaal van slag was omdat een geest met de naam Ryan haar achtervolgde. 'Ze is doodsbang voor de geest, maar ze voelt zich vooral lastiggevallen, want hij wil haar niet alleen laten', werd er aan de pers verteld. Gaga hield een seance in Belfast om te proberen hem kwijt te raken. Naar het schijnt gaf ze maar liefst $ 47.000 uit aan materiaal om geesten op te sporen. Of Ryan uiteindelijk ook wegging, is niet bekend.
 

Keanu Reeves
Toen hij nog een kind was en in New Jersey woonde, zag en voelde hij een geest. 'Ik herinner me dat ik gewoon zat te staren naar een wit herenpak zonder lichaam erin. Het kwam de kamer binnen en verdween vervolgens. Ik weet nog dat ik naar mijn nanny keek en dat zij even geschokt was als ik.'
 

Jessica Alba
De actrice beweert dat ze aangevallen werd door een geest toen ze 17 was en in bed lag. 'Ik heb geen idee wat het juist was', vertelt ze. 'Ik voelde een bepaalde druk en ik kon niet recht gaan zitten of gillen.' Ze zegt dat 'iets' de dekens van haar af nam en dat ze haar bed niet kon verlaten.

Ke$ha
Zij gelooft dan weer dat het spookte in haar vagina. No, really. Toen ze verscheen in de talkshow Jimmy Kimmel Live, vertelde ze dat haar hypnotherapeut de geesten uit haar vagina heeft moeten verjagen.  Bekijk de video hier.

Ariana Grande
Toen de zangeres vorig jaar op Halloween in Kansas City was, wilde ze Stull Cemetery bezoeken. Volgens een volksverhaal zou daar een poort naar de hel gesitueerd zijn. 'Ik voelde een ziek, overweldigend gevoel van negativiteit in de hele auto, en we roken zwavel, wat het teken van een demon is. Er was ook een vlieg in de auto, een ander teken van een demon. Ik wilde weggaan, dus ik sloot mijn raampje en zei: "Ik verontschuldig me. We wilden jullie rust niet verstoren." Toen Ariana wegging, nam ze een foto waarop volgens haar drie demonen staan. Toen ze de foto naar haar manager wilde sturen, raakte hij maar niet verzonden. Het bestand had 666 megabytes (!) en verdween sindsdien van haar telefoon.
 

Nicolas Cage
De acteur sliep op de zolder van zijn oom, de bekende regisseur Francis Ford Coppola, toen de deur recht voor hem opeens openging en het silhouet van een vrouw verscheen.
 

Emma Stone
De actrice vertelde David Letterman in diens talkshow dat ze ervan overtuigd is dat haar overleden grootvader muntjes rond haar huis achterlaat. 'Hij is het. Hij is het absoluut.' Bekijk het filmpje hier.

 

Bron: R29

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '