Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV NL

Vijf vrouwen (waaronder een tweeling die mannen deelt) en vier mannen.

Deze 9 prachtige kandidaten vliegen binnenkort hun exen in de haren in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Robine van Tilburg
Hoera! Na een bijzonder bewogen eerste seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch', is het volgende seizoen nu eindeijk in zicht. De negen kandidaten zien er alvast veelbelovend uit. We zijn al benieuwd naar hun exen en de drama die zij met zich meebrengen.

tw

 

Esmee & Sharon (20)

 

De Nederlands Esmee & Sharon zijn 20 jaar oud. De tweeling liet alvast een veelbelovende quote achter: 'Heel "Ex on the Beach" zal om ons draaien. Alles draait namelijk altijd om ons. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen.' Ze worden omschreven als prettig gestoord, impulsief, enthousiast en party animals. Klinkt een beetje als de gemiddelde 'Ex on the Beach'-kandidaat… Sharon is trouwens biseksueel, Esmee valt alleen op mannen.

 

Shelby (20)

 

De Nederlandse Shelby is model, hostess en entertainer. Ze valt op zowel mannen als vrouwen en als ze iemand ziet zitten flirt ze erop los. Afwijzingen? Die komen in Shelby’s boekje niet voor.

 

Hannah (19)

 

De Belgische Hannah is met haar 19 jaar de jongste van de groep, maar laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Haar ideale man is naar eigen zeggen minstens 1 meter 80, heeft een getinte huid, is atletisch gebouwd, heeft donker haar en donkere ogen, een perfect gebit, verzorgt zichzelf, is modebewust, lichtjes arrogant, zelfverzekerd, grappig, intelligent, spontaan, vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, gevoelig en communicatief. Nou.

 

Alisa (20)

 

De 20-jarige Alisa heeft Russisch bloed en valt op muscles & brains waarmee ze ook kan lachen. Alisa is allesbehalve bescheiden. Ze geeft zichzelf een dikke tien op tien. Klein minpuntje: ze is bijzonder jaloers.

 

eo

 

Yoshi (22)

 

Onze landgenoot Yoshi beweert al zo'n 200 avontuurtjes met vrouwen achter zijn naam te hebben staan. Yoshi houdt naar eigen zeggen voornamelijk van sterke vrouwen. Zijn type? Mooie, naturel vrouwen met een zelfverzekerde lach.'Ik ben iemand die alles doet voor z’n partner, haar op de eerste plaats zet en haar geeft wat ze verdient.'

 

Mike (23)

 

Ook deelnemer Mike is een Vlaming en omschrijft zichzelf als een party boy. Hij houdt naar eigen zeggen niet van delen, maar beschermt wat van hem is en is ook niet vies van wraak. Hij is dan ook vreemdgegaan met de beste vriendin van een van zijn ex-vriendinnen.

 

Bastiano (25)

 

Bastiano is bijna twee meter lang. De barbershopeigenaar heeft een stoer, afgetraind lichaam, maar ook een heel klein hartje. Wel beweert hij al met zeker 150 vrouwen het bed gedeeld te hebben. Klein hartje? Wij vinden Bas eerder een grote mond hebben: 'Vrouwen voelen zich bij mij snel op hun gemak. En zodra ik achter hun zwakke punten kom maak ik daar misbruik van.' Hij datet naar eigen zeggen altijd meerdere vrouwen tegelijk en wil tot zijn 35ste geen serieuze relatie.

 

Jeffrey (24)

 

Jeffrey valt naar eigen zeggen op vrouwen die een tikkeltje psycho en snel jaloers zijn. Natuurlijke schoonheid hoeft voor Jeffrey niet: 'Ik val op nep: grote tieten, dikke lippen. Ja, daar kan ik wel wat mee.' Verder ook aan seksistische uitspraken geen gebrek: 'Het is belangrijk dat een vrouw zorgzaam is, goede kookkunsten heeft en niet lui is.'

 

 

Het tweede seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 14 mei elke zondag om 22u te bekijken op MTV.

 

Even vergeten wat voor een esthetische parel het vorige seizoen ook weer was? Hier vind je onze favoriete momenten van Monja, Shady, Wayne en co..

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '