Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kris Van de Sande via vrt

Drie acteurs, waaronder een bekend 'Familie'-gezicht, vervoegen de cast.

Dit is alles wat we weten over het derde seizoen van ‘#LikeMe’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wisten al wanneer we het derde seizoen van ‘#LikeMe’ mogen verwachten. In tussentijd heeft Ketnet nieuwe acteurs die de cast vervoegen voorgesteld en kondigt de zender ook de komst van een ‘#LikeMe’-expo aan. We zetten alles wat we tot nu toe weten over het derde seizoen op een rijtje.

1. Het derde seizoen komt in januari 2022 naar Ketnet.


Het is nog even geduld hebben, maar begin 2022 kunnen we eindelijk de avonturen van Caro en co terug volgen op Ketnet. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar het derde seizoen kunnen we ergens in januari verwachten.

2. De opnames gaan héél binnenkort van start.


Vanaf maandag 19 april duiken de ‘#LikeMe’-acteurs opnieuw de studio in voor de opnames van het derde seizoen.

3. Er zullen weer heel wat leuke covers gezongen worden.


Zo worden de Nederlandse klassiekers ‘Dansen voor jou’ van Isabelle A en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy in een nieuw jasje gegoten.

4. We krijgen drie nieuwe gezichten te zien.


Naast de vaste cast, die bestaat uit Pommelien Thijs, Camille Dhont, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Sali Haidara en Danny Dorland, zien we in het derde seizoen ook drie nieuwe gezichten. Zo krijgt MNM-dj en ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert (18) een rol in de serie, maar ook Lotte De Clerck (21) en Emanoel Nascimento Borges (23) vervoegen de jonge cast. De ‘#LikeMe’-cast stelde het nieuwe talent voor in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

5. Het derde seizoen belooft weer spannend en dramatisch te worden.


Ketnet stuurde bij het persbericht een synopsis mee en die klinkt als volgt: De zomer zit er bijna op, en iedereen lijkt opgeladen voor een nieuw schooljaar. Caro en Vince keren terug van een zalige tijd op “planeet Varo”, verliefder dan ooit. En toch lijken hun werelden soms ver uit elkaar te liggen. Caro worstelt met de liefde en met zichzelf. In het kielzog van een nieuwe leerling op het SAS waagt ze zich aan nieuwe avonturen. Haar rebelse daden leiden tot chaos op school, en conflict met de vrienden. De goedlachse en altijd vrolijke Yemi krijgt het zwaar te verduren. Dennis, een lid van het rugbyteam, begint hem heimelijk te pesten en zijn vriendschap met Maria en Caro valt uit elkaar. Ook Camilles leven neemt een drastische wending.

6. Er komt een ‘#LikeMe’-belevingsexpo naar Antwerpen.


Terwijl we nog een dik half jaar geduld moeten hebben voor we het derde seizoen van ‘#LikeMe’ kunnen volgen, heeft Ketnet wel iets om ons even zoet te houden. Er komt namelijk een belevingsexpo naar de Stadsfeestzaal in Antwerpen die helemaal in het teken staat van de populaire reeks. Je poseert er op de leukste decors zoals de trappen van het SAS. Je kan de ‘#LikeMe’-expo bezoeken van 1 mei tot en met 30 september 2021. Meer info en tickets vind je hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '