Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal Music

Ze deelde ook de tracklijst van haar zevende gelijknamige studioalbum dat volgende week uitkomt.

Demi Lovato brengt nieuw lied ‘Dancing With The Devil’ uit

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De eerste twee afleveringen van Demi Lovato’s (28) nieuwe docuserie ‘Dancing with the Devil’ staat sinds 23 maart op YouTube. Nu heeft de zangeres eindelijk ook het gelijknamige lied op de wereld losgelaten. En dat nummer zet meteen de toon voor haar zevende studioalbum dat volgende week uitkomt.


In de trailer van Demi Lovato’s docuserie, waarin we een hele kwetsbare kant van de celeb leren kennen, kregen we niet alleen een voorsmaakje van wat we allemaal konden verwachten van die reeks op YouTube, maar hoorden we ook een stukje uit haar nieuwe single ‘Dancing With The Devil‘.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat nummer is nu wereldwijd beschikbaar en geeft ons meteen ook al een idee wat we volgende week van Demi’s zevende studioalbum ‘Dancing With The Devil... The Art of Starting Over‘ kunnen verwachten. Op Instagram gaf de zangeres alvast de tracklist van de album vrij.

Collabs


Daarop staat niet enkel ‘Anyone‘, het kippenvel gevende lied dat ze in januari uitbracht, en de titeltrack ‘DWTD’, maar ook verschillende collabs. Zo sloeg ze de handen in elkaar met niemand minder dan Ariana Grande voor ‘Met Him Last Night’, werkte ze met Miley Cyrus’ zus Noah samen aan ‘Easy’ en heeft ze ook een collab met Saweetie ‘My Girlfriends Are My Boyfriend’. In totaal staan er negentien titels op het album. De volledige lijst vind je hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '