Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De tweede trailer van Fifty Shades of Grey

12 februari, die dag omcirkel je nu meteen op de kalender. Dan komt de langverwachte, zinnenprinkelende verfilming van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' van E.L James in de bioscoopzalen. Nu moet je voorlopig je honger stillen met een trailer. Begin maar al te blozen!

Was je even van planeet Aarde verdwenen? Hier geven we je een korte recap:

 

'Fifty Shades of Grey' gaat over de succesvolle zakenman Christian Grey. Hij wordt op een blauwe maandag geïnterviewd door Anastasia Steele, een onzekere, ietwat stuntelige studente. Dat korte interview wordt het begin van een compliceerde, hartstochtelijke, ongewone en intense relatie. Eentje met rijzweepjes, een Rode Kamer van Pijn, stomende ritjes in de lift, maar vooral heel veel passie en liefde.

 

Bekijk hier de trailer met de knappe (KNAPPE!) Jamie Dornan en de getalendeerde Dakota Johnson. Zij vertolken de hoofdrollen van Christian Grey en Anastasia Steele in 'Fifty Shades of Grey'.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Fifty Shades of Grey

 

Download hier ook de filmposters. Printen en boven je bed hangen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '