Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

De tweede finalist van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ is bekend!

Vorige week veroverden Limburgse zusjes Chloë en Magali al een plaatsje in de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!', die in Knokke zal doorgaan. Toch wel verrassend, want het duo begon als underdog aan de wedstrijd. Minder verrassend nieuws was er vanavond voor Willem en Miette: het hyperpopulaire ex-koppel mag eveneens naar de zee trekken om te strijden voor de prijzenpot. Ze kregen meer stemmen dan Sven en Amanda van Kommáti.

Vanaf het begin van het programma was duidelijk dat Willem en Miette een serieuze schare fans achter zich hebben. Met bijna 38.000 volgers op Facebook laten ze zowel Sven en Amanda als Chloë en Magali ver achter zich. Bovendien verloor de anders zo geliefde Amanda aan populariteit bij de kijkers door kritisch uit de hoek te komen tijdens een etentje in Mémé Gusta. Dat heeft zich nu geuit in de stemming. De Griekse pop-up van beste vrienden – of toch iets meer? – Sven en Amanda moest de deuren sluiten, wat voor heel wat traantjes zorgde bij de Antwerpse.

 

Mijn Pop-uprestaurant

 

Maar niet alleen Kommáti sluit de deuren. De twee finalisten, Jalapeño Loco en Strombowli, verhuizen namelijk met heel hun hebben en houden naar het strand van Knokke voor een finale die drie weken zal duren. Zij én hun personeel verlaten dus hun vaste stekjes in respectievelijk Antwerpen en Kortrijk om de strijd verder te zetten met de tenen in het zand en gezonde zeelucht in de longen. Moge de beste winnen!

 

 

Mijn Pop-uprestaurant

 

 

 

Lees ook:

 

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

 

Cute: Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' gingen eten bij Strombowli

 

VIDEO: We voelden op de Thuisdag de acteurs aan de tand over de seizoensfinale

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '