Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Of is het een bewuste steek?

De naam van de bloes die Melania Trump droeg tijdens het debat is te ironisch

Over haar smaak in mannen laten we ons niet uit, maar een neus voor mode heeft Melania Trump wel. Op het tweede presidentiële debat verscheen ze flawless as ever in een knalroze bloes van Gucci met een sierlijke strik. Het is die strik die nu voor heel wat ironie zorgt.

Pussy Bow

Ivanka Trump bloes

Jawel, de roze, peperdure – meer dan duizend dollar – strik die Melania rond haar nek heeft, wordt in het Engels een Pussy Bow genoemd. Het p-woord slaat hier natuurlijk op het dier, maar niemand minder dan Melania's echtgenoot Donald Trump gebruikte het in de beruchte geluidsfragmenten uit 2005 die eerder deze week lekten, om te verwijzen naar het vrouwelijke geslacht. Trump gaf in dat gesprek over vrouwen versieren een andere man letterlijk de raad 'just grab 'em by the p*ssy', terwijl hij opschepte over hoe vrouwen alles toelaten als je beroemd bent. Sindsdien krijgt Trump de wind van voren omwille van het promoten van seksuele intmidatie en misbruik en het gebruik van het in Amerika erg controversiële p-woord.

 

Bewust?

 

De vraag is nu of Melania de ironie van haar kledingkeuze totaal niet heeft ingezien of het een bewuste steek naar haar man is. Veel Republikeinen die een hele campagne lang achter Trump hebben gestaan, keerden hem door het schandaal van de geluidsfragmenten al de rug toe en zijn eigen dochter Tiffany weigerde – live op televisie – hem een kus te geven na het tweede presidentiële debat. Is Trumps echtgenote de volgende die genoeg heeft van zijn vrouwenhaat? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '