Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Nog even wachten!

Dakota Johnson over Fifty Shades Darker

Goed nieuws voor de fans van Fifty Shades of Grey. Het vervolg op deze succesvolle kaskraker, Fifty Shades of Darker, wordt verwacht in 2017, maar Dakota Johnson doet nu al een boekje open over haar angst en opwinding.

Dakota Johnson is nog lang niet uit de schijnwerpers. Afgelopen weekend was ze nog op het Filmfestival van Venetië voor haar films Black Mass en A Bigger Splash. Een kleine 'vakantie' voor ze weer aan het werk gaat voor het filmen van Fifty Shades Darker. Na het vertrek van Sam Taylor Johnson heeft Universal Studios eindelijk een nieuwe regisseur gevonden voor het vervolg op Fifty Shades of Grey: James Foley, die eerder ook al de succesvolle reeks House of Cards regisseerde.

 

Goed nieuws dus voor Jamie Dornans collega die weer in de rol van Anastasia Steele zal kruipen. "Het is best spannend", vertelde Johsnon aan het Amerikaanse blad Empire. "Er waren wel momenten waarop ik me bang voelde, omdat ik niet wist hoe het ging zijn. Ik heb ervaring met Sam als regisseur, niet met James. Nu ben ik best wel excited. James is een getalenteerde regisseur. Hoe vaak krijg je de kans om opnieuw met dezelfde mensen samen te werken, maar toch een volledig andere twist te hebben?" Wij zijn alvast even enthousiast als Dakota zelf. To be continued...

 

 

Bron: PureBreak

 

Fifty Shades-fan?

Een gerucht doet de ronde dat deze hottie in de nieuwe film meespeelt...

Ben jij een Fifty Shades-kenner? Doe snel de Fifty Shades-quiz!

Wij deden een grote sextoys-test, ook met het Fifty Shades of Grey-zweepje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '