Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

'Let's act poor for aesthetic'

Daarom krijgt Kim Kardashian bakken kritiek op haar laatste Instagramfoto’s

Kim Kardashian is na een stilte van drie maanden weer actief op sociale media. Je zou denken dat haar fans blij zijn dat Kim weer foto’s deelt op Instagram, maar op veel sympathie kan de realityster niet rekenen. Ze krijgt er zelfs enorm veel kritiek op.

De typische badkamerselfies en weinig verhullende foto’s hebben plaatsgemaakt voor enkele intieme beelden van Kim Kardashians gezin. Normaal gezien zijn haar fans over the moon als er kiekjes van North en Saint (die we nog niet zo vaak gezien hebben) verschijnen, maar dat is nu niet het geval.
 

Net een horrorfilm

Op de beelden zie je Kanye West en hun kinderen, maar deze zijn niet genomen in een van hun riante villa’s. De foto’s zijn genomen in een redelijk sobere omgeving en ze zijn ook vrij donker. Haar fans verwijten haar nu dat ze doet alsof ze arm is en dat ze nog steeds fake is. De comments onder de Instagramfoto’s zijn dan ook niet mals. ‘Ik heb een idee. Laat ons foto’s nemen waarop we arm lijken. – Kim & gekke Kanye… GIRL BYE.’
 


Trouwe fans

Haters gaan er natuurlijk altijd zijn, maar Kim heeft gelukkig ook nog een aantal trouwe fans die haar verdedigen. ‘Blij dat we je eens in je natuurlijke omgeving kunnen zien, Kim’, klinkt het in een van de reacties. In het verleden kreeg de realityster enorm veel kritiek op haar extravagante levensstijl, maar ook nu ze minder opzichtig leeft, krijgt ze maar weinig sympathie.
 


Koningin van sociale media

Ondanks haar lange stilte zijn haar volgers haar niet vergeten en haar comeback is dan ook niet onopgemerkt voorbijgegaan. Haar Snapchataccount werd in de eerste 24 uur alleen al meer dan 42,8 miljoen bekeken en haar eerste Instagramfoto kreeg zo’n vier miljoen likes.
 

Nog meer lezen over Kim Kardashian:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '