Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Instagram @janelparrish

We kregen ook al een sneak peek van de set van 'Pretty Little Liars'-spin-off.

CUTE: ‘The Perfectionists’-actrices Sasha Pieterse en Kelly Rutherford postten de schattigste foto

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wij tellen ongeduldig af tot de ‘The Perfectionists‘ naar ons scherm komt. Ondertussen zitten de opnames van de pilotaflevering erop. Sasha Pieterse en Kelly Rutherford postten een superschattige foto van hun tweetjes op Instagram waaruit je duidelijk kan afleiden dat er veel liefde op de set is.


Er is nog geen exacte releasedatum van ‘The Perfectionists‘ bekend, maar we weten wel dat we de ‘PLL‘-spin-off ergens in 2019 mogen verwachten. Er is dus jammer genoeg ook nog geen trailer. Het enige wat we wel weten tot nu toe, is wie er allemaal in meespeelt.

Liefde op de set


Onder anderen Sasha Pieterse en Kelly Rutherford hebben een rol te pakken gekregen in de serie. Dat duo postte zonet een enorm lieve foto op Instagram waarin de ‘Gossip Girl‘-actrice een kus op de wang geeft aan Sasha. Er is dus heel veel liefde op de set.


En dat is niet de enige foto die Kelly erop plaatste.

Sneak peek


Daarnaast gaf Kelly haar volgers ook een kleine sneak peek van de set en die ziet er helemaal anders uit dan wat we gewoon zijn in ‘Pretty Little Liars‘. Très retro!

Pilotaflevering


De opnames van de pilotaflevering zitten er ondertussen al op en wij zijn héél benieuwd naar het resultaat! De cast maakte er alleszins al een groot feest van!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '