Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BTkliFqATKt/" target="_blank">@humansofny</a>

Hou die zakdoek maar al klaar!

CUTE: Ryan Reynolds brengt ontroerend eerbetoon aan echtgenote Blake Lively op Met Gala

Brandon Stanton, de fotograaf achter Humans of New York, wist Ryan Reynolds gisteravond te strikken voor een foto tijdens het Met Gala in het New Yorkse Metropolitan Museum of Art. Wat Stanton misschien niet verwacht had, was dat de 40-jarige acteur een prachtig eerbetoon zou brengen aan zijn echtgenote, actrice Blake Lively (29). 

Naar aloude traditie vond gisterenavond, op de eerste dag van mei, het Met Gala plaats in het New Yorkse Metropolitan Museum of Art. Het thema dit jaar was Rei Kawakubo/Comme des Garçons. Kawakubo (74) is een Japanse ontwerpster, die in 1973 het label Comme des Garçons oprichtte. Sindsdien werkte ze samen met een hele resem andere labels, zoals Louis Vuitton, Nike, Cutler & Gross en Converse
 

Terwijl de hele wereld vooral gefocust was op de outfits van de talloze sterren die het gala bijwoonden, sloeg Brandon Stanton – de fotograaf achter de fotoblog Humans of New York – de rode loper over. Stanton wist acteurskoppel Ryan Reynolds (40) en Blake Lively (29) te strikken voor een intiem portret weg van de spotlights. 
 

 

'Ze heeft van mij een empathischer persoon gemaakt'

Naar goede gewoonte neemt Stanton niet alleen een foto, maar stelt hij ook enkele vragen aan de persoon die hij fotografeert. De vraag wordt nooit onthuld, maar die doet er ook niet toe met een prachtig antwoord als dit: 'Ze reageert altijd met empathie. Ze zal de tijd nemen om zich in te beelden wat er met iemand is gebeurd toen hij vijf of zes jaar oud was. En ze heeft van mij een meer empathisch persoon gemaakt. Ik had een erg slechte relatie met m'n vader. Voor hij stierf, deed ze mij dingen herinneren die ik me niet voor de geest wilde halen. Ze deed me de goede tijden herinneren.

Ik had een erg slechte relatie met m'n vader, maar zij deed me de goede tijden herinneren.

Reynolds' vader James 'Jim' Reynolds stierf in oktober 2015 na een twintig jaar lange strijd tegen parkinson. James, de eerste dochter van Reynolds en Lively die geboren werd in december 2014, werd vernoemd naar haar grootvader. 
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '