https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @IanSomerhalder

*cue the tears*

CUTE: Ian Somerhalder brengt ode aan echtgenote Nikki Reed ter ere van tweede huwelijksverjaardag

Ian Somerhalder (38) en Nikki Reed (28) vierden gisteren hun tweede huwelijksverjaardag. Een mijlpaal om niet zomaar voorbij te laten gaan, vond de 'The Vampire Diaries'-acteur. Dus schreef hij zijn echtgenote een ode op Instagram. En wat voor een!

'Ik ben intens gelukkig en dankbaar'

'Aan de meest geweldige persoon ter wereld. Bedankt voor de twee mooiste huwelijksjaren. Vandaag twee jaar geleden zeiden we 'ja'. Ik ben dolgelukkig en ben jou intens dankbaar voor dit leven. Bedankt dat je mijn beste vriendin bent. Je bent de hardst werkende, liefste, meest geduldige en getalenteerde vrouw die ik ken', schreef Somerhalder (38) gisteren op Instagram

Ik weet dat we zoveel huwelijksverjaardagen zullen hebben dat we ze niet meer zullen kunnen tellen. Deels omdat ik zo oud zal zijn.

Moest je intussen nog niet volledig in zwijm zijn gevallen, deed de acteur – die je kent van de tv-series 'Lost' en 'The Vampire Diaries' – er nog een schepje bovenop. 'Mijn liefste, ik weet dat we zoveel huwelijksverjaardagen zullen hebben dat we ze niet meer zullen kunnen tellen. Deels omdat ik zo oud zal zijn… Ik hou van je.' *cue the tears*
 

'Elke dag wordt beter, elk moment vraagt om meer'

Zijn echtgenote Nikki Reed – bekend van de films 'Thirteen' en 'Twilight' – postte op exact hetzelfde moment een gelijkaardige boodschap waarin ze haar 'man, schatje, partner in dit leven en betere helft op elke mogelijke manier' bedankte. 'Op exact dit moment twee jaar geleden wandelden we hand in hand het volgende hoofdstuk in, ons hoofdstuk, samen', schreef de 28-jarige actrice.

Bedankt dat je bent wie je bent en dat je van mij houdt. Tot jou had ik geen idee wat kon zijn. 

'Elke dag wordt beter, elk moment vraagt om meer. De obstakels in het leven tackelen met jou is het beste en meest dankbare avontuur geweest dat ik ooit heb gekend. We klimmen, we groeien en we lachen erom. Bedankt dat je bent wie je bent en dat je van mij houdt. Tot jou had ik geen idee wat kon zijn. Tot jou… Gelukkige verjaardag.'
 

Verloofd na zes maanden

Reed en Somerhalder leerden elkaar kennen in de zomer van 2014. De brunette trok bij de acteur in toen ze amper drie weken samen waren. Het acteurskoppel deelt een passie voor dieren en adopteerde al snel samen een paard en een hond.
 

In januari 2015 bevestigden de tortelduifjes dat ze verloofd waren na een relatie van zes maanden. Op 26 april 2015 stapten Ian en Nikki in het huwelijksbootje in Malibu (Californië). 
 

Somerhalder vormde van 2010 tot en met 2013 een koppel met zijn 'The Vampire Diaries'-tegenspeelster Nina Dobrev (28). Voor Reed is dit al haar tweede huwelijk. Zij was eerder drie jaar getrouwd met Paul McDonald, een zanger die ooit nog deelnam aan 'American Idol'. Het koppel ging in mei 2014 uit elkaar, maar hun echtscheiding werd pas in januari 2015 afgerond.
 

Lees ook: Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content