Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© We Can Dance

Na Tomorrowland steekt ook We Can Dance de plas over

COOL: muziekfestival WECANDANCE lanceert buitenlandse editie

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
In augustus viert muziekfestival WECANDANCE, dat jaarlijks plaatsvindt op het strand van Zeebrugge, zijn vijfde verjaardag. Maar wie zo lang niet kan wachten, kan volgende maand al zijn inner hippie loslaten in... Tulum (Mexico). 

Yep, dat lees je goed. WECANDANCE zoekt voor het eerst andere oorden op. Bart Roman, de man achter het Belgische muziekfestival, slaat de handen in elkaar met dj Eduardo Castillo en Kfir Levy, die sinds enkele jaren het strandfestival Habitas organiseren. Habitas vond al plaats in Los Angeles, Tulum en Ibiza
 

We Can Dance

 
Net als WECANDANCE gelooft Habitas erg in het concept van een ‘all-round experience’. Zo ligt de focus bij Habitas niet alleen op muziek, maar ook op eten, conversaties, yoga en wellness
 
Wie de Belgische winter intussen beu is, kan van 13 tot en met 15 januari 2017 het strand van het Mexicaanse Tulum onveilig maken tijdens de allereerste buitenlandse editie van WECANDANCE. Voor info en tickets kan je mailen naar habitas@wecandance.be. De sfeer alvast opsnuiven kan op www.ourhabitas.com.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '