Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @beyonce

Welke zou jij voorstellen?

COOL: je kan mee nadenken over de babynamen van Beyoncés tweeling

Een naam voor je baby verzinnen is niet gemakkelijk. Als je dan ook nog rekening moet houden met twee namen die goed bij elkaar passen – voor een tweeling – zit je beperkter met je keuze. Als je eerste kind bovendien Blue Ivy heet, wordt het al helemaal een opgave om namen te bedenken die daarmee matchen. En toch is dat het probleem waar Queen B momenteel mee te kampen heeft. 

Omdat de hele wereld zit te wachten op het moment dat Beyoncé's tweeling zal geboren worden, om te weten welke namen ze zullen krijgen, besloot het Brusselse marketingbureau DigitasLBi Belgium dat het niet meer dan normaal zou zijn als iedereen inspraak kreeg in de keuze van de namen. 

 

 

Onder het motto 'if you like it, put a name on it!' kan je nu zelf suggesties doen voor babynamen op de website Help Beyoncé

 

 

Je kan ook inspiratie opdoen uit songteksten van Beyoncé en Jay Z, zelfs dierennamen en bloemen mogen. Het marketingbureau zegt dat ze de beste ideeën zullen bundelen in een boek, en dat op te sturen naar de mama in spe. Benieuwd of ze de voorstellen van de Belgen zullen bekijken! 

 

 

 

Lees ook: 

BEVESTIGD: Beyoncé is opnieuw zwanger

ZIEN: Beyoncé showt trots haar baby bump op de Grammy Awards

CUTE: 14 originele babynamen die jouw hippiehart sneller doen slaan

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '