https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Tegen betaling de wereld rondvaren en je ervaringen documenteren op Instagram? Yes, please!

COOL: deze cruisemaatschappij biedt de stage van onze dromen aan

Instagram is een van de eerste plekken waar we gaan kijken wanneer we op zoek zijn naar onze volgende reisbestemming. Maar als jij graag degene bent die mensen inspireert op het socialemediaplatform, is deze stage de ultieme kans. 

Droomstage tegen betaling

De cruisemaatschappij Royal Caribbean UK & Ireland kondigt namelijk aan een ‘intern-ship’ (snap je ‘m?) te organiseren. Als je 21 jaar of ouder bent, kom je in aanmerking om komende zomer gedurende drie weken de wereld rond te varen en je ervaringen te documenteren op Instagram. Maar het beste nieuws? Je wordt er nog voor betaald ook. De maatschappij compenseert deze 'zware job' met 3000 pond, oftewel 3500 euro
 
De gekozen stagiair(e) zal een passagier zijn op drie cruiseschepen van Royal Caribbean: Ovation of the Seas, Anthem of the Seas en Freedom of the Seas. Volgens de vacature is de perfecte kandidaat ‘een mix van een fotograaf, documentairemaker en storyteller’ die de meest adembenemende uitzichten weet te spotten in o.a. Azië, de Middellandse Zee, de Caraïben en New York
 

vakantie

Gratis activiteiten

Kandidaten moeten een smartphone hebben en ‘een grondige kennis van alle 23 filters op Instagram’. Naast meevaren op het schip, mag je ook gratis allerlei activiteiten doen op de bestemmingen waar Royal Caribbean halt houdt, zoals muurklimmen, zwemmen en op restaurant gaan. Klinkt alvast véél beter dan koffie maken en urenlang aan de kopieermachine staan. 
 
Geïnteresseerd? Deel je mooiste reisfoto’s op Instagram en tag zowel @RoyalCaribbeanUK en #ExtraordinaryExplorer zodat je fotografieskills beoordeeld kunnen worden door een panel van reisexperten. Succes (en stuur ons een kaartje hé)! 
 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content