Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney/Getty

’13 Reasons Why’-acteur Christian Navarro deed auditie voor de rol van Eric in de nieuwe ‘The Little Mermaid’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Eerlijk? We waren diep teleurgesteld toen – na alle geruchten – bleek dat Harry Styles de rol van Eric in de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’ dan toch niet op zich zou nemen. Gelukkig hebben we nu terug hoop, want een van onze favoriete acteurs uit de Netflixserie ’13 Reasons Why’ verklapte dat hij eerder deze maand auditie deed voor de rol. Fingers crossed!


Niemand minder dan Christian Navarro, beter bekend als Tony Padilla, liet eerder deze week op Twitter weten dat hij auditie deed voor de rol van Eric. Eerder kondigde hij al aan dat hij geïnteresseerd was in de rol en daar konden zijn fans het duidelijk mee vinden, want Twitter explodeerde van de positieve reacties op zijn interesse.

Gelijkenissen


Het is daarom dat de acteur zich ook effectief meldde voor de casting. ‘Ik kan niet geloven hoe enthousiast jullie zijn en ik heb nóg beter nieuws in petto! Disney las namelijk ook dat ik geïnteresseerd was in de rol en belde me met de vraag of ik auditie zou willen doen. Ze wilden weten wat ik in mijn mars heb, dus ik bezorgde hen een filmpje‘, liet Christian weten.

We willen natuurlijk geen valse hoop geven, maar wij kunnen wel al een aantal sexy gelijkenissen tussen Christian en Eric spotten. Disney, it’s up to you! 

https://twitter.com/ChristianLN0821/status/1168982715330367489?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1168982715330367489&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.flair.be%2Fnl%2Flifestyle%2F13-reasons-why-acteur-eric-the-little-mermaid%2F

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '