https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Mama en dochter zien er stralend uit!

Chrissy Teigen post schattige eerste foto met baby Luna

Zondag zeiden we nog niet te kunnen wachten op het eerste kiekje van Chrissy Teigen en John Legends dochtertje, en hier is het al! De kersverse mama deelde op haar Instagram een foto van een ontspannend momentje met baby Luna.

Model Chrissy Teigen beviel afgelopen donderdag van Luna Simone Stephens en deelde het goede nieuws enkele dagen later op Twitter. In tegenstelling tot vriendin Kim Kardashian, vond Teigen het niet nodig om maanden te wachten vooraleer ze de wereld een blik zou gunnen op haar kleine spruit. Nog geen week na de bevalling zien we moeder en dochter genieten van de buitenlucht, het zonnetje en elkaar in een leuk Instagramkiekje. Mevrouw Legend schreef bij de foto: 'hi my lulu!'. Het meisje heeft dus al een koosnaampje. Cute!

 

 

 

hi my lulu!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

 

De uitbreiding van John en Chrissy's gezinnetje is extra heugelijk, want de twee hadden veel problemen om zwanger te geraken. Uiteindelijk lukte het met behulp van ivf dan toch en Luna Simone is het prachtige resultaat. Volgens een kennis van het koppel is die tweede naam trouwens een verwijzing naar zangeres en burgerrechtenactiviste Nina Simone, van wie John een enorme fan is.

 

Meer babynieuws:

 

Column Frederik: 'Wanneer we de komst van Baby 2 aankondigen, zien we de verbazing in de ogen'

 

Kim Clijsters zwanger van derde kindje!

 

Ryan Gosling wordt voor de tweede keer papa

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content