Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Diyah Pera via Netflix

Netflix deelde op Instagram al enkele foto's.

Netflix bevestigt dat het vierde deel ook meteen het laatste is van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wisten al met zekerheid dat er nog een vierde deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ op de planning stond, maar we hadden nog geen idee dat dit meteen ook het laatste zou zijn. Dat triestige nieuws kondigde Roberto Aguirre-Sacasa aan en werd ook bevestigd door Netflix op sociale media.


Na het (voorlopig) stopzetten van ‘Katy Keene na één seizoen, wordt nu ook een einde gebreid aan een andere serie waar Roberto Aguirre-Sacasa deel van uitmaakte. ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ loopt na twee seizoenen, dat werd gesplitst in vier delen, namelijk op z’n einde. Dat nieuws deelde de uitvoerende producent in een statement aan TVLine.

De boodschap klinkt als volgt: ‘Aan “Chilling Adventures of Sabrina” werken, is van dag 1 een enorme eer geweest. De cast, beginnende met Kiernan als iedereens favoriete tienerheks, is een absoluut plezier geweest. Ik ben de crew, schrijvers, redacteurs, assistenten en iedereen meer dan dankbaar om zoveel liefde in deze donkere droom van een show te gieten. Ik ben ook onze partners bij Netflix, Warner Bros., Berlanti Television en Archie Comics dankbaar om ons het verhaal te laten vertellen dat we wilden vertellen, en dat op onze eigen manier. We kunnen niet wachten tot iedereen deel vier ziet.’

Korte inhoud en foto’s


Netflix heeft ook een korte inhoud vrijgegeven over de laatste acht afleveringen. Die klinkt als volgt: ‘De Coven moet tegen elke angstaanjagende bedreiging een per een vechten (The Weird, The Returned, The Darkness, om er een paar te noemen), wat allemaal leidt tot The Void, wat het einde is van alle dingen. Terwijl de heksen oorlog voeren met behulp van de Fright Club begint Nick langzaam Sabrina’s hart terug binnen te dringen, maar zal het te laat zijn?’

Daarnaast deelde Netflix op Instagram al enkele foto’s uit het vierde en laatste deel. De nieuwe afleveringen worden in de herfst van 2020 verwacht op de streamingdienst.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '