https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

James Corden - die een van de drie muizen speelt in de film - nam Camila Cabello, Billy Porter en Idina Menzel mee de auto in.

De cast van ‘Cinderella’ deed op weg naar de première een ‘Carpool Karaoke’

Ysaline Pollet

De live-actionremake van ‘Cinderella’ staat sinds vorige week op Amazon Prime Video. Voor de première carpoolde een deel van de cast met hun collega James Corden. En uiteraard hoorde daar karaoke bij!


Camila Cabello (Ella), Billy Porter (Fabulous Godmother), Idina Menzel (Vivian) en James Corden (James) spelen allemaal een rol in de live-actionremake van ‘Cinderella’. De film is sinds 3 september via Amazon Prime Video te bekijken. Ella heeft maar een droom: een leven voor zichzelf uitbouwen door haar eigen winkeltje op te starten waar ze haar zelfgemaakte jurken kan verkopen onder de noemer ‘Dresses by Ella’. Maar om zichzelf van een goede toekomst te verzekeren, moet ze eerst haar kledij kunnen promoten, en wat is daarvoor een betere plek dan het bal?

Voor de première stapten Camila – die trouwens een over the top prinsessenjurk aanheeft – Billy en Idina samen in de auto van James Corden voor een partijtje ‘Carpool Karaoke’. Tijdens het ritje naar de rode loper hebben de celebs het over die keer dat John Travolta ‘Adele Dazeem’ zei in plaats van Idina Menzel. James vraagt Billy ook hoe het voelde toen hij te horen kreeg dat hij Fairy Godmother mocht spelen.

‘Defying Gravity’


Daarnaast praten ze over hoe Camila zich voorbereidde op de rol en daarbij grapt ze dat Shawn meer de Assepoester is in hun relatie dan zij. Blijkt ook dat ze voor hun eerste date twee tequilashotjes dronk en ‘Defying Gravity’ van Idina zong. Tijdens de gezellige rit zingen de acteurs vervolgens het lied, maar ook andere bekende nummers zoals ‘Mamma Mia’ van Abba, ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’, ‘Million to One’ van Camila Cabello en ‘And I Am Telling You I’m Not Going’ van Jennifer Hudson.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content