Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'BUT THE BABIES', reageert een volger.

Beyoncé ontketent enorme discussie over borstvoeding met één Instagramfoto

Het internet loopt over van trolls die met een vergrootglas op zoek gaan naar iets om over te roepen. Zelfs Beyoncé ontsnapt er niet aan. Een foto van de zangeres op date night met haar man Jay-Z ontketende een gigantische discussie op haar Instagrampagina.

 


Mocht je een enkele maanden in coma hebben gelegen: Beyoncé beviel in juni van een tweeling, Sir en Rumi Carter. Enkele dagen geleden nam Bey even een break van het moederschap om met haar echtgenoot op date night te gaan. Lekker eten, een glaasje wijn en goed gezelschap: zalig, toch?

 

Niet volgens een deel van Queen B’s Instagramvolgers. Die nemen haar kwalijk dat ze alcohol drinkt terwijl ze borstvoeding geeft, wat volgens hen niet goed is voor de baby’s.

Natuurlijk kwamen heel wat moeders ter verdediging van Queen B. Want een glaasje of twee kan volgens hen helemaal geen kwaad, zeker niet als je twee uur wacht met borstvoeding geven nadat je alcohol hebt gedronken. Bovendien is er de truc van de ‘pump and dump’: melk afpompen en weggooien nadat je gedronken hebt.

Ondertussen telt de discussie onder Beyoncé’s foto al meer dan 41.000 comments. Na het lezen van een aanzienlijk deel ervan vragen wij ons nog maar één ding af: waarom gaat iedereen er zomaar van uit dat Bey borstvoeding geeft?

Meer Beyoncé:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '