Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© copyright: Instagram: @entertainmentweekly

Wij kunnen niet wachten!

BEVESTIGD: het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’ heeft een mooie reünie in petto voor Arya Stark

Het is bijna zover! 16 juli komt langzaam maar zeker dichterbij en we worden met de dag ongeduldiger voor het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’. En dit nieuwtje maakt het er niet beter op.


Nu de eindsprint voor het laatste seizoen in zicht is, doen er veel geruchten de ronde over ‘Game of Thrones’, van gekke theorieën door diehardfans tot écht nieuws zoals Ed Sheeran die te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Aan die laatste categorie kunnen we nu ook deze scoop toevoegen.

Een van de geluidsexperts op de set, Paula Fairfield, heeft laten vallen dat Arya weer wordt herenigd met haar wolf Nymeria. Hoe lief! De laatste scene van de twee samen dateert al van seizoen 1. Zo lang zouden wij het niet uithouden zonder ons huisdier!

https://giphy.com/gifs/love-hbo-onugztyKmT54c

 

Verder wordt volop gespeculeerd dat er een familiereünie komt voor de Stark-kinderen. Arya keerde in het vorige seizoen terug naar Westeros en is haar weg aan het zoeken naar Winterfell. Voor het einde van het seizoen (dat maar zeven episodes zal tellen in plaats van de gewoonlijke tien) zouden Sansa, Jon Snow en Bran elkaar weer vinden.

Wij duimen mee voor deze happy ending, al zullen er vast wel nog een paar gruwelijke sterftes volgen die ons geshockeerd achterlaten. Blijf af van de Starks, George R. R. Martin!

https://giphy.com/gifs/game-of-thrones-got-arya-stark-9RKLlD2oz5c7m

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '