Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Vincent houdt altijd een oogje in het zeil voor mij.' De 'Familie'-actrice heeft het over haar relatie met tv-lief Vincent Banić.

Bab Buelens: ‘Vincent en ik, dat is een beetje zoals Danira Boukhriss en Kobe Ilsen’

Enkele weken geleden stelde Bab Buelens in Flair nog duidelijk dat ze single is, maar ‘Familie’-fans willen het maar niet geloven. Deze week in TV Familie ontkent ze nog maar eens de geruchten dat zij en haar tv-lief Vincent Banić een koppel vormen. ‘We zijn gewoon héél goeie vrienden’, aldus de actrice.

Zoals Kobe en Danira


Ze verschijnen vaak op elkaars Instagrampagina’s, doen events samen en volgens ‘Familie’-kijkers spat de verliefdheid er op het scherm echt vanaf. En toch zijn Vincent Banić en Bab Buelens geen koppel. ”t Is inderdaad zo dat veel kijkers denken dat er méér aan de hand is tussen ons’, vertelt Bab. ‘Maar we zijn gewoon héél goeie vrienden. Ik denk dat je zo’n beetje een parallel kan trekken tussen Danira met Kobe Ilsen en mij en Vincent. Ook Danira en Kobe zijn supergoeie vrienden en krijgen te maken met praatjes.’

En goede vrienden, die steunen elkaar. Zo spamt Vincent zijn Instagrampagina de laatste dagen vol met aansporingen om voor Bab te stemmen in ‘Steracteur Sterartiest’. Zij belandde na de eerste aflevering op de pijnbank en kan dus als eerste afvallen.

https://www.instagram.com/p/BbCSzEOhxXz/?taken-by=vincentbanic

‘Vincent is een enorme steun’, vertelt de actrice/zangeres. ‘Hij heeft, speciaal voor ‘Steracteur Sterartiest’, samen met enkele ‘Familie’-collega’s een promoteam voor mij opgericht. Ze hebben zelfs truien en petjes laten bedrukken. Ik kon het amper geloven. ‘k Vond het een superlief initiatief van Vincent!’ Daarnaast zorgt Vincent ook goed voor zijn collega. ‘Hij houdt altijd een oogje in het zeil voor mij. Vincent zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik op tijd naar huis ga als ik op een feestje ben. “Denk aan wat je morgenochtend allemaal moet doen”, zegt hij dan.’

Alleen met het instuderen van de liedjes voor ‘Steracteur Sterartiest’ verwacht Bab geen hulp van Vincent, want zingen is volgens haar absoluut geen kwaliteit van de knappe acteur met Kroatische roots. ‘Ja sorry, Vincent, het is de waarheid, hè!’, voegt ze er nog aan toe.


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '