Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Ze verklapt ook meteen de naam van haar zoontje.

Ashley Olsen (37) is bevallen van haar eerste kindje

Annelies Hart

Leuk nieuws in de showbizzwereld: Ashley Olsen (37) is bevallen van haar eerste kindje met haar echtgenoot Louis Eisner (34). De fashion designer en voormalige actrice wist haar zwangerschap al die tijd verborgen te houden voor de media.

Voormalig kindsterretje Ashley Olsen groeide samen met haar tweelingzus Mary-Kate uit tot succesvolle fashion designers, en ondertussen mag ze zichzelf ook mama noemen. De 37-jarige en haar echtgenoot Louis Eisner (34) verwelkomen namelijk hun eerste kindje: Otto. Mama en zoontje stellen het goed.

Het koppel wist de zwangerschap compleet uit de schijnwerpers te houden, net als hun relatie. Ze werden sinds 2017 maar enkele keren samen gespot en trouwden in 2022, met enkel hun dichtste familieleden en vrienden erbij.

Buiten de schijnwerpers

Je kent Ashley Olsen waarschijnlijk van het acteerduo dat ze gedurende haar volledige kindertijd en jongvolwassen jaren vormde met tweelingzus Mary-Kate Olsen. Het tweetal werd bekend toen ze aan het eind van de vorige eeuw meespeelden in de Amerikaanse serie ‘Full House’. Daarna speelden ze de hoofdrol als zichzelf in meerdere films.

Na die acteercarrière besloten de zussen om hun leven zo goed mogelijk buiten de schijnwerpers voort te zetten, en richtten ze zich op hun modelabel The Row. Ze gaven de acteerfakkel met plezier door aan jongere zus Elizabeth Olsen (34) die onder andere de hoofdrol speelde in ‘WandaVision’ van Marvel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '