Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Ik heb net een traan ingeademd.'

TRAILER: Netflix komt met concertfilm over Ariana Grande’s wereldtournee

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na Shawn Mendes komt nu ook Ariana Grande met een concertvideo naar Netflix. De streamingdienst deelt de trailer voor ‘ariana grande: excuse me, i love you’. Wedden dat je er kippenvel van krijgt?


Ariana Grande begon twee dagen geleden met het posten van concertfoto’s van haar ‘Sweetener’wereldtournee. Donderdag verscheen plots onderstaand beeld op Instagram, waarmee de ’thank u, next’-zangeres bevestigt dat er een docufilm naar Netflix komt. En dat op 21 december!

Als caption schreef de artiest het volgende: ’21 december, een jaar na afsluit komt de Sweetener-wereldtournee naar jou thuis. Ik lanceer deze film als een liefdesbrief naar jullie allemaal, ter ere van alles wat we de afgelopen jaren hebben gedeeld. Ik weet dat dit project maar een deel van een tour vastlegt (van alle andere honderden shows en momenten die we hebben gedeeld de afgelopen zes of zeven jaar... Jezus lol) maar ik wilde jullie allemaal bedanken om meer te laten zien in dit leven dan ik ooit had kunnen dromen.  Muziek maken en dit alles doen is al een heel lange tijd alles wat ik heb gekend of mezelf volledig aan heb gegeven. Hoewel mijn hart uitkijkt naar een verandering van tempo, wilde ik nogmaals uitdrukken hoe eeuwig dankbaar ik ben. Ik heb zoveel geleerd, gezien en gevoeld. Het is zo’n eer geweest om zoveel van dit leven met jullie te delen. “excuse me, i love you” 21 december. Trailer morgen. ‘

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trailer


Ondertussen heeft Netflix inderdaad de trailer voor ‘excuse me, i love you’ online gezet. Wie niet aanwezig was bij een concert van de Sweetener World Tour krijgt nu de kans om het virtueel mee te maken. Was je er wel bij? Dan kan je alles herbeleven! In de trailer vangen we al een glimp op van hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Zo is er een moment waarop Ariana backstage tegen haar crew zegt: ‘Het is fysiek en mentaal zwaar geweest maar deze show heeft dit jaar echt mijn leven gered’. We zijn helemaal ontroerd, tot ze eraan toevoegt: ‘Ik heb net een traan ingeademd‘. Haha!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '