Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Wij vinden het een geweldige keuze!

An Lemmens onthult wie co-host voor liveshows ‘The Voice van Vlaanderen’ wordt

Seizoenenlang deed ze het met ex-man Sean D'hondt, maar dit jaar zal An Lemmens tijdens de liveshows van 'The Voice' versterking krijgen van een andere hottie. Sean draagt de fakkel over aan Q-collega en superfan van het programma, Sam De Bruyn. Vanaf vrijdag 29 april zal hij vanuit het Basecamp tweets, snapchats en Instagramposts over #tvvv volgen en de temperatuur bij de kandidaten en hun achterban opmeten.

An kondigde zelf het nieuws over haar nieuwe collega aan via Facebook Live. Ze bracht Q-dj Sam een bezoekje in de studio tijdens z'n radioprogramma en toonde hem een kleine video waarin Sean zijn job aan hem overdraagt wegens een overvolle planning.

 

 

 

Wie de hashtag #tvvv een beetje volgt op Twitter, had al door dat Sam De Bruyn het programma op de voet volgt. Hij kijkt dan ook erg uit naar de liveshows, die vanaf 29 april plaatsvinden in Flanders Expo te Gent. 'Ik ben ontzettend blij dat ik nu op tv kan doen wat ik eigenlijk elke vrijdag al deed: de hashtag #tvvv volgen en mij gigantisch amuseren met alle tweets, snapchats en andere posts die iedereen stuurt. Ook heerlijk dat ik er live bij mag zijn wanneer nieuw muzikaal talent zich vormt. En dat allemaal samen met mijn maatje An Lemmens. Ik heb bijzonder leuke vrijdagen in het vooruitzicht', aldus De Bruyn.

 

Je kan 'The Voice van Vlaanderen' dit jaar trouwens ook volgen op Snapchat. Ex-Jim-vj Britt Vlakenborghs kaapt zes weken lang het account van vtm.be en brengt zo verslag uit van elke liveshow. Het loont de moeite om het Snapchatverhaal af en toe bekijken, want je kan er ook tickets winnen voor de liveshows.


 

Lees ook:

 

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

 

Wit-Rusland stuurt naakte man met wolf naar Eurovisiesongfestival

 

11 momenten waarop Jani zijn heerlijke zelf was tijdens 'Jani gaat op spokenjacht'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '