Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pirelli Calendar

En ze ziet er fantastisch uit

Amy Schumer gaat naakt voor de Pirelli-kalender

Gisteren werd de Pirelli-kalender voor 2016 onthuld. Dit jaren sieren er geen supermodellen de verschillende maanden, maar allemaal sterke en natuurlijke vrouwen. Zo deed Hollywoodfavoriet Amy Schumer mee en toont ze trots al haar curves en edges.

De makers van de kalenders kozen vrouwen die er in hun categorie met kop en schouders bovenuit steken. Ze kozen ze voor Serena Williams (sport), Patti Smith (muziek) en natuurlijk Amy Schumer (comedy). De Pirelli-kalender kwam voor het eerst uit in 1964 en is al toe aan zijn 43ste editie.
 

Alle foto’s werden genomen in zwart-wit en bij elke maand kan je ook een bijpassend tekstje lezen. Zo staat er telkens iets over wat deze sterke vrouwen al allemaal bereikt en bijgedragen hebben aan onze samenleving.
 

Amy Schumer
Dit jaar worden ook de vrouwelijke vormen gevierd. Zo poseert Amy Schumer trots terwijl ze enkel een onderbroek en een paar pumps aanheeft. Ken je Amy nog niet? Hier zijn tien redenen om haar te leren kennen. Wist je trouwens dat zij en Jennifer Lawrence bff's zijn?

Wil je graag een kalender met wat mannelijk schoon? Dan is deze van het Britse roeiteam zeker iets voor jou.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '