https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @GigiHadid

De 21-jarige blondine verklapt wat ze op een doordeweekse dag eet.

AHA: zó komt topmodel Gigi Hadid aan haar killer body

Gigi Hadid is onze ultieme girl crush. Ze heeft een knap lief, een geweldige girl squad en een carrière waar wij jaloers op zijn. Daarbovenop is ze buitenaards mooi én heeft ze een killer body. Maar gezien wij nu eenmaal graag eens een glaasje wijn en een stukje chocolade lusten, lijkt dat lichaam ons redelijk onbereikbaar. Al waren we prettig verrast toen we in ‘Harper’s Bazaar’ lazen wat het 21-jarige topmodel op een dag eet.


 

Ontbijt

‘Ik kan niet aan de dag beginnen voor ik heb ontbeten en mijn kopje koffie heb gehad’, aldus Hadid. ‘Ik hou van omelet met spek en toast en ik drink dagelijks versgeperst sinaasappelsap en koffie.’

Boyfriend Zayn Malik – ex-lid van de Britse boysband One Direction – introduceerde haar onlangs tot hét Britse ontbijt bij uitstek: bonen. ‘Verrassend lekker!’, vindt het topmodel.


Lunch

Voor lunchtijd passeert de blondine zo goed als elke dag even langs het fitnesscentrum. ‘Ik denk dat dat de sleutel is om fit en gezond te blijven, maar ik besef goed genoeg dat veel mensen de hele dag vastgekluisterd zitten aan hun bureau en dat het dus niet zo vanzelfsprekend is.’

Haar motto? Eet gezond om fit te blijven, eet een hamburger om niet gek te worden. Evenwicht is belangrijk.

Hoe dan ook, haar motto ‘Eet gezond om fit te blijven, eet een hamburger om niet gek te worden’, is zeker iets waar wij achter staan. ‘Als ik zin heb in een hamburger, ga ik naar JG Melon (een hamburgerrestaurant in New York) en anders eet ik een slaatje bij The Smile (een restaurant waar vooral gezonde gerechten op de kaart staan, ook in New York). Evenwicht is belangrijk.


Snack


Noten? Gedroogde vruchten? Worteltjes? Wat zou een topmodel eten als tussendoortje? Wel, in het geval van Hadid is dat … ijs. ‘Mijn favoriete smaak is munt-chocolade, zooo goed!’ Wanneer ze geen zin heeft in zoet, drinkt ze gewoon een coffee-to-go. 


Avondeten

Eigenlijk blijft Hadid ‘s avonds het liefst gewoon thuis om te koken en films te kijken. Maar als ze uit eten gaat, kiest ze steevast voor sushi. Haar favoriete Japanner in New York? BONDST. ‘Hands down de lekkerste sushi ooit.’


Omelet met spek, ijs en sushi: niet slecht! Nu nog die chocoladerepen en dat glas wijn laten staan, en wij hebben in no time zo’n killer body als dat van Gigi Hadid. Een mens mag dromen, niet waar?Lees ook: 
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content