Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Goed bezig, jongens!

Adil en Bilall gaan Hollywoodfilm met Eddie Murphy maken

Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan naar Hollywood. Ze zullen er de regie van de vierde 'Beverly Hills Cop'-film op zich nemen. De eerste film van die reeks betekende de grote doorbraak van acteur Eddy Murphy, die ook deze keer de hoofdrol zal vertolken. 

Website Deadline Hollywood schrijft dat Paramount erg onder de indruk was van 'Black', de laatste langspeelfilm van het dynamische duo. Wanneer ze El Arbi en Fallah dan ontmoetten en ontdekten hoe belangrijk de eerste 'Beverly Hills Cop'-film voor hen was geweest, waren ze helemaal gecharmeerd. Hoewel de twee Belgen nooit eerder met zulke budgetten werkten, gelooft Paramount met deze keuze wat jeugdig enthousiasme in de populaire franchise te kunnen stoppen. 

 

In de vierde film kruipt de ondertussen 55-jarige Eddy Murphy opnieuw in de huid van de ietwat gekke agent Axel Foley. De drie vorige 'Beverly Hills Cop'-films waren stuk voor stuk kaskrakers, die in totaal meer dan 735 miljoen dollar opbrachten. Wij duimen alvast voor een even groot succes voor het vierde deel. Goed bezig, jongens!

 

 

 

Lees ook: 

 

VIER en VIJF verwelkomen gloednieuwe film- en seriezender ZES

 

ZIEN: de auditie van Kate Winslet voor haar rol in 'Titanic'

 

Wat kunnen we verwachten in het 4de seizoen ‘Orange Is The New Black’? We vroegen het aan de actrices.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '