Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

9 dingen die alleen pendelaars begrijpen

Iedereen die regelmatig de bus, tram of trein neemt, weet dat het niet altijd even gemakkelijk is. Integendeel, op veel momenten hoopte je vurig dat je een helikopter had om naar het werk te gaan. Deze 9 dingen vindt elke pendelaar irritant!

1. Er is nooit plaats om te gaan zitten. Je moet dus vaak heel de rit rechtstaan, en dan word je dus ook constant heen en weer geslingerd. Propvol betekent ook dat je opeengepakt zit tussen mensen die dan erg beginnen te zweten en te stinken. Gezellig...

 

2. De bus, trein, tram of metro is vaak te laat. Maar als je dan zelf één keer een beetje te laat bent, kan je het vergeten, want dan is de bus wél op tijd of zelfs te vroeg.

 

3. Als je pech hebt, zijn er veel scholieren of studenten op je lijn, die altijd in grote groepjes rondlopen. Ze maken véél lawaai en vaak spelen ze zelfs nog luide muziek.

 

4. Er zijn veel mensen die eten en drinken, en als ze sterk ruikend voedsel eten, word je misselijk en zou je nog liever van de trein springen om een beetje frisse lucht te hebben.

 

5. Wat langer babbelen met een collega op het werk of vrienden op school is onmogelijk, want "ik moet mijn trein halen".

 

6. Het is altijd te warm of te koud in een trein, tram, bus of metro. Wat je ook aantrekt, het is nooit goed.

 

7. Mensen die zo dicht bij je zitten dat ze over je schouder meelezen en je constant aanraken met hun armen. En dan voel je nog hun adem in je nek. Brrrrr.

 

8. Mensen die niet doorschuiven omdat ze niet willen dat je naast hen gaat zitten. Of mensen die hun tas naast zich leggen om dezelfde reden. Hallo, zie je niet dat het heel druk is?!

 

9. Mensen die hun voeten op de zetel leggen, waardoor je je afvraagt op welke vieze dingen je zélf elke dag gaat zitten.

* Met deze luxebus willen wij dan véél liever pendelen!
* Je kan je treinreis ook aangenamer maken door wat te flirten.
* Dit vrolijk meisje vrolijkte de metro in New York op!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '