Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Herkenbaar?

8 irritaties als je een groepsgesprek op WhatsApp hebt

Lang leve de groepsgesprekken van WhatsApp. Zo handig om in één keer iedereen op de hoogte te houden. Het Flairwebteam doet het ook. Enige nadeel: als je vijf minuten niet kijkt, heb je 96 gemiste berichten. The struggle is real.

1. 'Cadeautje voor Anna', 'Verrassingsfeestje voor Celeste'. Leuk dat je dat allemaal samen in een groep kan afspreken. Minder leuk als jij niet bijlegt voor het cadeautje of niet naar het feestje kan. Boeit niet.
 

via GIPHY

 

2. 96 gemiste berichten. Wat moet je nu? Terug scrollen en nu pas antwoorden? Maar dan weten de anderen misschien niet meer waar jij het 96 berichten later over hebt.
 

via GIPHY

 

3. Soms durf je het groepsgesprek gewoon niet te openen. Je voelt aan je kleine teen dat je iets te wachten staat. Vooral bij werk- of schoolgroepen het geval. 'Waar ben je?' van je collega's op het werk, terwijl je net uit bed bent gerold bijvoorbeeld. 
 

via GIPHY

 

4. Je stelt een vraag in het groepsgesprek en je wordt keihard genegeerd. So annoying.
 

via GIPHY

 

5. Ping, ping, ping, ping, ping. SHUT UP groep!
 

via GIPHY

 

6. Jij wil in de groep gooien dat je een nieuwe vlam hebt, tot je leest dat je vriendin net gedumpt is. Nu moet je nog minstens 20 berichten wachten.
 

via GIPHY

 

7. Je snapt de clue van het verhaal niet omdat je vrienden emoji's gebruiken op een iPhone die jij op een Android-telefoon niet kan lezen.
 

via GIPHY

 

8. Hartverwarmend dat je groepsgenoten foto's delen in WhatsApp, maar het is vrij overbodig dat je ze ook nog eens tegenkomt in je filmrol. Tip: via Instelling > Chats > Bewaar ontv. media kan je dit uitschakelen. Eureka!
 

via GIPHY

 

Lees ook:

7 herkenbare struggles voor iemand die geen blad voor de mond neemt.

 

Nood aan meer struggles? Hier heb je er voor linkshandigen, backpackers en LAT-relaties.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '