Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Boeken en buitenkomen!

7 lenteproof en originele logeeradresjes dicht bij huis

De lente is officieel in 't land en dan willen wij niets liever dan ons warme dekentje in de zetel ruilen voor eentje op het gras, en dan het liefst nog op een originele plaats. De website Bijzonder Plekje verzamelt zulke toffe adresjes. Ex-Flairredactrice en hotspotexperte Joke Groffils neemt ons maar al te graag mee naar buiten en verklapt haar favoriete originele logeeradresjes die ideaal zijn voor de lente!

Dichter by Poeke

Dichter by Poeke

In B&B Dichter by Poeke kom je voor de rust in een schattig dorpje waar Guido Gezelle ooit verbleef. Bij zonnig weer is het heerlijk vertoeven op de terrassen en de bloemenweide. 

Dichter by Poeke

Blauw Busje

Blauw Busje

Niets zo fijn als op roadtrip gaan met een oldtimer-Volkswagenbusje. Bij Blauw Busje kan je de camper per dag, weekend of week reserveren. Touren door Nederland of een roadtrip in het buitenland: de keuze is aan jou.
 

Blauw Busje

Bij Ons in Groesbeek

Bij Ons in Groesbeek

Bij Ons in Groesbeek is een gastvrije camping met tipi’s, tuinhuisje, belltenten, pipowagen, dome en bijzondere jachthut. Er zijn verschillende relaxplekken met hangmat. De ultieme relaxplek vind je in de bloemenweide: de houtgestookte ‘Dutchtub’.

Bij Ons in Groesbeek

Bed in de Betuwe

Bed in de Betuwe

Kleinschalige B&B met slechts één kamer te midden van de bloesems van de Betuwe, ook wel bekend als de fruittuin van Nederland. Vanuit Bed in de Betuwe kan je alle kanten op: wandelen op het landgoed, fietsen door de Betuwe of een bezoek brengen aan Arnhem en Nijmegen.

Bed in de Betuwe

Spoor 62

Spoor 62

Spoor 62 is een boetiek-B&B met twee luxueus ingerichte gastenkamers met uitzicht op de tuin, in het voormalig stationsgebouw van Moere. Fietstochtje maken? Van hieruit is het een fijne tocht naar Oostende!

Spoor 62

‘t Kapelhuis

't Kapelhuis

‘t Kapelhuis is een volledig vernieuwde vakantiewoning voor 10 personen met grote tuin, zandbak, boomhut en speelbos. Ligging: in de bosrijke omgeving, op het topje van de Rodeberg in Westouter.

't Kapelhuis

Zalig aan Zee

Zalig aan Zee

Zalig aan Zee bestaat uit zes prachtige vakantiehuizen in Knokke of Blankenberge, ingericht met natuurlijke, robuuste materialen zoals steigerhout en beton. Elk huis is uniek ingericht met een fijn terras, knusse bedstedes en veel lichtinval.

Zalig aan Zee
Bron: Bijzonder Plekje

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '