Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het wachten is bijna voorbij!

6 gifs die verklaren waarom wij zo excited zijn voor ‘Bridget Jones’s Baby’

Haar happily ever after heeft niet lang geduurd, want in ‘Bridget Jones’s Baby’ is de koningin van huidkleurige onderbroeken opnieuw single. Bridget besluit zich daarom te concentreren op haar job als producent, maar een nieuwe driehoeksverhouding loert om de hoek.

1. Natuurlijk is Bridget alleen al een reden om enthousiast te zijn. Ze heeft een hilarisch gevoel voor humor, draagt de meest waanzinnige outfits en haar liefdesleven is vaak een complete puinhoop. Wij zijn alvast benieuwd naar haar nieuwe avonturen.
 

bjb_bridget_meeting.gif NL
 

2. In de derde film mag de liefde van haar leven, Mark Darcy, natuurlijk niet ontbreken. Ook al heeft het koppel net een break-up achter de rug, we hopen nog steeds op een verzoening tussen de twee.
 

bjb_darcy.gif NL
 

3. Daniel Cleaver aka Hugh Grant zien we niet meer terug, maar dit hebben de makers meer dan goedgemaakt. Niemand minder dan Patrick Dempsey duikt namelijk op in 'Bridget Jones's Baby'.
 

bjb_jack.gif NL
 

4. 'Bridget Jones's Baby' zou natuulijk niets zijn zonder een driehoeksverhouding. Kiest ze voor Mark of zal de knappe nieuwkomer het winnen? Stay tuned!
 

bjb_phone.gif NL
 

5. In de derde film is het bovendien niet meer zo simpel als vroeger. Bridget is namelijk in verwachting. Alleen weet ze niet wie de vader is… Horen we daar een portie drama aankomen?
 

bjb_sarah-2.gif NL

6. Ach, Bridget. Hoe moeilijk je leven ook lijkt te zijn, het komt altijd weer goed. 
 

bridget_bed_flop.gif NL

 

'Bridget Jones's Baby' is bij ons vanaf oktober te zien.

 

Wil je meer lezen over Bridget Jones's Baby:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '