Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kurt Jacobs

Hij kan rustig naar het voetbal kijken als jij weg bent...

5 redenen waarom de Ladies Games ook voor mannen top zijn

De Ladies Games komen er weer aan, en we durven te wedden dat jouw entourage al niet meer kan wachten. Een middag samen met je vriendinnen strijden voor de eerste plaats, terwijl je enorm veel fun maakt, zalig toch! Maar ook voor mannen hebben de Ladies Games heel wat voordelen! Laat dit artikel dus zeker lezen aan je wederhelft. 

 

1.     Jij kan rustig je pintje drinken, terwijl je lief aan het zwoegen is

 

Kijken naar je wederhelft die zich helemaal aan het geven is, en jij met een frisse pint in je hand op een terrasje in de zon. Life can be good.

 

2.     Jij gaat gewoon feesten met je vrienden

 

Als de kat van huis is... Zorg er gewoon voor dat de vriendinnen van je vrienden zich óók inschrijven voor de Ladies Games en jullie hebben tijd voor jezelf.

 

3.     De nawerking van de Ladies Games duurt een tijdje

 

Je lief loopt nog weken rond met een big smile door de leuke herinneringen aan een van de beste middagen van haar leven. Jouw lief blij, jij blij!

 

 

4.     Besparingen

 

Er zijn verschillende manieren waarop je vriendin een dag in het weekend kan doorbrengen. Een daarvan is gaan shoppen – met jouw bankkaart – en dat kan al snel duur worden. Stel voor aan je lief om mee te doen aan de Ladies Games, minstens even leuk en véél goedkoper. En jouw bankkaart zal ook opgelucht zijn.

 

 

5.     Je kan rustig voetbal kijken of je gewoon helemaal ontspannen

 

Tijdens de Ladies Games in Roeselare op 3 juni staat bijvoorbeeld de finale van de Champions League op het programma.

Als je niet zo’n voetbalfan bent, kan je nog altijd een filmpje kijken of wat klussen... Er zijn dus meer dan genoeg redenen om je vrouw te overtuigen dat ze mee moet doen aan de Ladies Games!

 

Natuurlijk mag je ook zeker komen supporteren!

 

...

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '