Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Gelukkige verjaardag, handsome!

5 films waarin Channing Tatum ons hart gestolen heeft

Vandaag is het de verjaardag van Channing Tatum. De acteur wordt vandaag 36 en dat moet natuurlijk op gepaste wijze gevierd worden. Speciaal voor hem zetten we vijf van onze favoriete films op een rijtje.

1. Magic Mike

Wij hadden geen betere filmtitel kunnen bedenken. ‘Magic Mike’ omschrijft het hoofdpersonage, gespeeld door Channing Tatum, perfect. Wij krijgen hem in de film dan ook vaak van zijn beste kant te zien en dit zonder T-shirt aan. 

via GIPHY

 

2. 22 Jump Street

In '22 Jump Street' speelt Channing een undercoveragent en laat hij zien dat hij ook een humoristisch kantje heeft. Samen met zijn partner in crime Jonah haalt hij enkele hilarische stoten uit.
 

via GIPHY


3. Dear John

Naast knap en grappig is de acteur ook ontzettend romantisch. Dit bewijst hij in de film ‘Dear John’ samen met zijn tegenspeelster Amanda Seyfriend. 

 

via GIPHY

 

4. Step Up

Onze favoriete film met Channing Tatum in de hoofdrol? Dat is zonder twijfel de dansfilm ‘Step Up’. Hij transformeert van bad boy naar good guy en heeft in de film ook meteen de liefde van zijn leven gevonden.

via GIPHY

 

5. She's The Man

Last but not least: ‘She’s The Man'. Een klassieker uit onze jeugdjaren waar we maar geen genoeg van krijgen. Pluspunt: Channing loopt in de film rond met enkel een handdoek rond zijn middel én we krijgen hem vaak in zijn voetbaluniform te zien. We like!
 

via GIPHY

 

Nog meer lezen over Channing Tatum:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '