Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

3 redenen om dit jaar naar Disneyland te gaan

Feest! Want vandaag bestaat de Disneylandattractie 'It's a small world' 50 jaar. (Word je al nostalgisch?) En naast een feestje heeft Disneyland Parijs ook leuke, nieuwe dingen voor jou in petto. 

De leukste boottocht aller tijden wordt 50 jaar. En dat wordt in alle Disney parken ter wereld gevierd met een internationale meezingactie. En het themalied is – je zit er waarschijnlijk al de hele tijd mee in je hoofd – It's a small world. Met de actie wil Disney geld inzamelen voor UNICEF en zo aandacht vragen voor het werk van de organisatie. Als je de actie wil steunen, kan je je eigen It's a small world video uploaden op Smallworld50.com. Begin al maar te zingen!

 

[AUDIO_1500]

 

Joepie, lente!

lente_feest_lentefestival_Disney_Disneyland

 

Nog tot 22 juni klinken overal in het park vrolijke geluiden tijdens het drie maanden durende lentefeest. Kleurrijke decors, frisse bomen en bloemen en de Disney figuren in hun nieuwe lenteoutfits: de lente wordt uitgebreid gevierd. En elke dag is er Disney's Spring Promenade, de muzikale parade zoals we die kennen in een lentejasje. En als je er geen genoeg van kan krijgen, gaat het feest verder met muzikale events in Disney Village.

 

 

 

Ratatouille: The Ride

Ratatouille_attractie_Parijs_Disney

 

 

De film kenden we al. En vanaf deze zomer is er ook een attractie rond Rémy, het schattige ratje van Ratatouille. In het Walt Disney Studios Park is een klein stukje Parijs ondergebracht met daarin de nieuwe attractie Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy. Je waant je zo groot als een rat en beleeft een avontuur doorheen het restaurant waar Rémy zijn droomjob vond. Spannend!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '