Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Succes met je cavia!'

12 treffende quotes die de allereerste aflevering van ‘Ex On The Beach’ perfect samenvatten

Robine van Tilburg
Vandaag konden we op MTV genieten van de allereerste aflevering van 'Ex On The Beach Double Dutch'. De Amerikaanse 'Ex On The Beach', maar dan in het Vlaams-Nederlands, zeg maar. Bij ons deed dat concept enkele Temptation-belletjes rinkelen.

En ja hoor, zelfs de allereerste aflevering van 'Ex On The Beach Double Dutch' vulde onze huiskamer met een doordringende 'Temptation Island'-geur. Krasse uitspraken, hete dates, op z'n zachtst uitgedrukt opmerkelijke kandidaten én een hilarische voice-over. Ons vind je vanaf nu elke zondagavond om 22u voor de buis!

 

O ja, waar zijn onze manieren. We zullen de kandidaten zich alvast even laten voorstellen. De aantredende borsten lijken alvast goed te scoren.

 

gi

gi

 

Om nog maar te zwijgen van de straffe IQ-scores

 

bo

 

En de mannen? Die werden meteen dikke maatjes dankzij hun overeenkomstige lichamelijke kenmerken. Dé perfecte basis voor een hechte vriendschap. Wayne geeft ons alvast een lesje krachtpatserjargon.

 

bo

po

 

… dat vinden wij er ook van!

 

 

'Temptation Island'-verleider Shady is ook in 'Ex On the Beach Double Dutch' van de partij en dat maakte ons zelfs in aflevering één al reuzeblij!

 

lu

ha

 

Wijze woorden!

 

 

Wayne ging voor een kennismakingsrijmpje.

 

wa

 

…maar hij hield het in aflevering één bij praatjes. Nick daarentegen wist wél al iemand in zijn bed te toveren… en hij verbreedde daarbij Vlaanderens vocabulaire.

 

gi

 

En Shady? Die ging niet meteen akkoord met Nicks bedpartnerkeuze.

 

ca

 

In de eerste aflevering werd er al heel wat gedatet. Cherry zag tijdens haar lichtelijk gênante date met Puru alleen maar voordelen in het feit dat Puru geen alcohol drinkt.

 

dr

 

En nu vraagt iedereen zich af: Whose ex is next? Shady drukte zijn voorkeuren daaromtrent alvast prachtig uit.

 

mc

 

 

Graag tot volgende week!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '